Lid worden?

HorSense heeft als vereniging van coaches met de methodiek ‘Paard als Spiegel’ veel kennis in huis.
Door je te registreren als lid voor paardencoaches (coaches met Paard als Spiegel) HorSense, kom je in een netwerk van coaches waarmee je kennis over het vak en de praktijk kunt uitwisselen. Voor HorSense-leden worden intervisiedagen, inspiratiedagen en workshops en leergangen georganiseerd.

Kortom: HorSense is voor én met haar leden een professioneel platform voor coaches die met de methodiek ‘Paard als Spiegel’ werken.

Lidmaatschappen

Iedereen die de methodiek van coaching met ‘Paard als Spiegel’ ondersteunt, kan lid worden van HorSense. Er zijn twee soorten lidmaatschappen:

  • Basislid: leden die in opleiding zijn en (nog) niet een coachopleiding hebben gevolgd.
    • Registerlid: leden die een coachopleiding hebben afgerond en werkzaam zijn als coach met Paard als Spiegel.

HorSense-leden hebben toegang tot een afgeschermde HorSense-pagina op de website. Op deze pagina staan allerlei formats welke kunnen worden gebruikt in de coachingpraktijk.

Lid worden

Als je lid wil worden van HorSense, dien je een aanvraag bij het secretariaat van de vereniging HorSense in. Vervolgens nemen wij je aanvraag in behandeling. Je hoort binnen tien werkdagen of je aanvraag is goedgekeurd. Vul hier het contactformulier in en HorSense neemt contact met je op!

Ben je al lid van HorSense?

Scroll naar de bodem van deze pagina om in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je wordt hierna doorverwezen naar de ledenpagina van de Horsense-website.