Mindfulness

“Opmerkzaam zijn” is een vaardigheid die je helpt om bewuster in het leven te staan. Bewust zijn van wat je voelt in uw lichaam, van je emoties, je gedachten en je (re)acties maakt dat je anders omgaat met de ontwikkelingen in je leven. Opmerkzaamheid is een vaardigheid die je kan leren.
Tijdens de workshop mindfulness leer je aandacht geven aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Doelbewust en in het heden. Met mindfulness kom je, dankzij de interactie met het paard, in contact met je denken, voelen en doen.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor iedereen die wil leren wat het is opmerkzaam te zijn en hoe het een concrete impact kan hebben op je leven. Je wil werken vanuit aandacht voor jezelf, je coachvraag en zintuiglijke waarnemingen, het hier-en-nu, (non-)verbale communicatie en nog zoveel meer. Je persoonlijke ervaringen en het coachproces begeleiden je tot inzicht in verandering van je gedrag, je manier van communiceren en/of leiding geven.
Kijk voor de actuele workshopdata in de agenda.