NLP

Als je last hebt van negatieve gevoelens, zoals angst, woede, stress, onzekerheid of faalangst en je wilt hier beter mee om kunnen gaan, dan is de workshop NLP een passende methode. Met NLP oefeningen leer je om negatieve gevoelens om te zetten waardoor je beter met je angst en onzekerheid kunt om gaan. Je leert hier de belangrijkste NLP technieken in 1 coachingdag. Deze technieken stellen jou in staat om de controle te krijgen over de manier waarop jij de wereld ervaart. Je krijgt een stevige basis waarmee je verder kunt. Het gevolg is dat je na deze dag beter in je vel zit en bovendien krachtige technieken hebt om mee verder te kunnen.

Je leert negatieve gevoelens zoals angst, woede, stress, onzekerheid of faalangst te stoppen krachtige positieve gevoelens, plezier, zelfvertrouwen, ontspanning te uiten. Je leert te stoppen met je zorgen maken over het verleden en de toekomst en maakt hiermee een einde aan piekeren en nare gedachten. De geleerde technieken veranderen je onderbewustzijn.

Voor wie? 

In combinatie met de paarden, die jouw gedrag spiegelen, heeft HorSense met veel succes vele mensen gecoacht met de technieken die je tijdens deze dag leert. NLP bij angst en onzekerheid werkt het beste als je echt iets wilt veranderen. Voel jij je uitgedaagd en ben je bereid om echt aan jezelf te werken en de geleerde techniek toe te passen, dan is deze workshop voor jou zeer geschikt.

Kijk voor de actuele workshopdata in de agenda. Om jezelf aan te melden, klik hier.

Een geweldig duo